quinta-feira, maio 03, 2007

Estónia ou Rússia?

http://www.eesti.portal.ee/main.php
Os últimos acontecimentos na Estónia, quando um bando de vândalos atacou as lojas, quiosques, envolveu-se nas pilhagens e vandalismo, mostrou que a mentalidade colonialista está muito presente na inconsciente colectivo dos colonos russos, residentes naquele país da União Europeia. Neste momento, existem rumores que a Rússia é capaz de cortar as relações diplomáticas com a Estónia, a Embaixada e Consulado da Estónia em Moscovo foram atacados pelas organizações totalitárias russas.

Neste aspecto, gostaríamos de ouvir a sua opinião sobre qual parte deste conflito está a agir correctamente.

Para seguir os acontecimentos, sugerimos que leia The Postimees, The SL Õhtulehet ou nosso fórum ou assista TV3 e Kanal2.
Não queremos provocar, descriminar ou instigar ninguém, é uma votação livre à escala mundial.
Neste momento já votaram 95.771 pessoas!
Ajuda (en_help@portal.ee)

Mida arvad SINA olukorrast ?
http://www.eesti.portal.ee/main.php

Arvestades Pronkssõduri rahutusi, kus 26. aprillist kuni tänaseni on aset leidnud mitmed suured rahutused, kus venelased kui ka eestlased laamendasid ja rüüstasid Tallinna vanalinnas asuvaid kauplusi ja meie kodulinna, tuues ettekäändeks Pronkssõduri eemaldamise. Selline märatsemine on juba levinud ka Tallinna südalinnast mujale linnadesse. Samuti on ka paljud ametnikud kui ka tsiviilisikud vigastada saanud! Samuti ka Venemaa on tahtnud juba diplomaatilisi sidemeid lõpetada.Oleks igati tark tegu anda oma hääl Sinu meelest õigesti käitunud riigi poolt.Täpsemat sündmuste arengut soovitame lugeda Postimeest või SL Õhtulehest ning vaadata TV3 ja Kanal2 meediakanaleid.

Me ei provotseeri, ei diskrimineeri ega ei õhuta mitte kedagi. See on täiesti vaba ülemaailme hääletus.
Hetkel on andnud 96.147 inimest oma hääle!

Sem comentários: